Gå med i MV

Månens Väktare var länge känd som en grupp som tog in nybörjare utan några egentliga krav på tidigare erfarenhet av vare sig lajv eller mörkeralver. Även utrustningens standard var av mindre vikt då tanken var att så många som möjligt skulle få chansen att testa på att spela mörkeralv.

Detta resulterade att vi blev en lajvsveriges största grupper vilket självklart har en del fördelar, men samtidigt fick vi mer erfarna medlemmar i gruppen offra en hel del av vår egen tid åt att guida och ta hand om de mindre erfarna.

Även om vi förvisso är stolta över att fortfarande vara mycket accepterande mot nybörjare så har vi de senaste åren dock beslutat oss för att skärpa kraven för att få åka med i vår grupp.

Vi tar absolut in nya medlemmar, men förfarandet är lite mer formellt nuförtiden.

Innan du kontaktar oss om intresse att gå med i Månens Väktare så bör du först och främst uppfylla två krav:

* Du bör vara minst 20 år gammal

* Du bör ha lajvat i minst två år

Uppfyller du dessa grundkrav är du välkommen att kontakta oss, använd med fördel formuläret här till vänster, alternativt skicka ett mail till This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Det är även extremt meriterande om du har körkort, egen bil samt tillgång till släp/stor bil. Du bör även bo i, eller i närheten av Mälardalen för att kunna ta dig till våra möten. De flesta av oss bor i antagligen Västerås, Eskilstuna eller Stockholm.

 

Om vi bedömer att du kan passa i vår grupp så blir du inbjuden till nästa träff/möte. Det kan vara en social sammankomst eller nått mer direkt lajvrelaterat. Detta för att vi vill lära känna dig och du skall få en chans att lära känna oss.

Efter att vi lärt känna dig så hålls en omröstning i gruppen, och praxis är att 90 % av de nuvarande medlemmarna ska rösta antagligen positivt eller neutralt. Detta för att vi är mycket måna om att ha en stabil grupp där alla går ihop med alla rent personkemiskt. Målet med gruppen är ju trots allt fortfarande att ALLA ska ha roligt!

Om resultatet av omröstningen är minst 90 % ja eller neutralt så blir du provmedlem och får åka med oss på ett lajv.

Provmedlem är du endast under ett arrangemang, Efter arrangemanget så  har vi en snabb utvärdering  om hur det fungerade, har det fungerat bra så blir du då medlem i Månens Väktare.

Skulle du inte ha kommit upp till 90% så är du varmt välkommen att ansöka igen efter ett år.


Det är även viktigt att poängtera att vi endast har just mörkeralver i våra led. Även om vi tidigare har accepterat andra raser att åka med oss är det inget vi gör längre.

Vi ser även att du gärna har höga ambitioner, både rollspelsmässigt och utrustningsmässigt, då vi ständigt strävar efter att ge de vi möter på lajven en bra upplevelse!

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

top